Haberler

Başkan Dündar Eğriderelileri Ağırladı

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Derneğin kurucularından olan Ahmet Kahraman'ın vefatı üzerine Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçilen Aydın Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Dündar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Yılmaz, "Bugüne kadar bizlere sahip çıktınız. Bunun için sizlere müteşekkiriz. Eğridereliler olarak bizler de, sizlerin yanınızda olduğumuzu, bize bir görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Dündar, "Eğridereliler üretken insanlar. Topluma katkısı olan insanlar. Ahmet Kahraman'a Allahtan rahmet diliyorum. Kendisi çok sevilen, Eğridereliler camiasını bir araya toplayıp bugünlere getiren değerli bir insandı. Hocamızın ölümü hepimizi derinden üzdü. Ancak, tüzel kişilik olan Eğridereliler Derneği de hayatiyetini sürdürecek. İnanıyoruz ki, verilen bu görevi en az Ahmet hocamız kadar başarıyla yerine getireceksiniz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kahraman Mustafa Dündar Aydın Yılmaz Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title