Haberler

Başkan Dündar, 16 Vizyon Projeyi Hayata Geçirmek İçin Kolları Sıvadı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, seçim döneminde sözünü verdiği 16 vizyon projesini hayata geçirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Osmangazi'de hayatı rahatlatacak ve insanların stresini azaltacak olan projeleri tek tek hayata geçirmek adına eş zamanlı çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Dündar, ilk olarak çocuklar için planladıkları bilgi evlerinin tasarımlarına başladıklarını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinde Osmangazi'de üst üste ikinci kez belediye başkanlığını kazanarak bir ilke imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptı. Seçim döneminde tanıtımını yaptığı ve yeniden göreve gelmesi durumunda hayata geçireceğini açıkladığı 16 vizyon projesini Osmangazi'ye kazandırmak için kolları sıvayan Başkan Dündar, 16 vizyon proje içerisinde yer alan "Bilgi Evleri ve Çocuk Kulübü" için çalışmaların başladığını söyledi.

İlk etapta Emek, Bağlarbaşı ve Hüdavendigar mahallelerinde hayata geçirilecek bilgi evleri için bina tasarım çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Dündar, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için en verimli imkanları oluşturmak için çok titiz çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bilgiyle ve sevgiyle yarınlara hazırlanacak" dedi.

Bilgi evlerinin Osmangazi Belediyesi'nin yeni dönemde en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Dündar, "Bilgi evleri, çocukların araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteklerini destekleyecek, okul dışı zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayacak, güvenli geleceğin sağlam temellerini atacağımız kurumlar olacak. Etüt merkezleri, kütüphaneler ile çocuklarımızın eğitim alanlarını desteklerken sportif aktiviteler ile gelişimlerini güçlendireceğiz" diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi'nin çocuklar için planladığı 'Çocuk Dünyası'na da değinen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları söyledi: "Günümüzde şehir yaşantısı en çok çocuklarımızı etkiliyor. Kış aylarında özellikle alışveriş merkezleri çocuklarımız için tek eğlence mekanı oluyor. Biz çocuklarımızın yaz kış eğlenebilecekleri büyük bir oyun alanı kuracağız. Çocuk Dünyası'nda çocuklarımız hem eğlenecekler hem de kendilerine ait bir alanda özgüvenleri gelişecek. Çeşitli meslek eğitimleri ile çocuklarımız meslekleri yaşayarak öğrenecekler. Bu projemizi de inşallah en kısa sürede hayata geçireceğiz."

Geçtiğimiz dönem bin 166 projeyi Osmangazi'ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ve önümüzdeki dönemde de kentsel dönüşümden, tarihi mirasa, kültür merkezlerinden spor tesislerine kadar her alanda iddialı ve kente vizyon kazandıracak projeler oluşturduklarını söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu dönemde ilçemizin alt ve üst yapısını iyileştirmenin yanı sıra daha çok insanımıza yatırım yapacağımızı söylemiştik. Şehrimizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Yaşam merkezleri, caddeler ve yollar yaptık. Şimdi de hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için çalışacağız. 16 vizyon proje bizim şehrimiz için düşündüğümüz lokomotif projeler. Bunlar sadece başlangıç. Biz yine Osmangazi'nin her köşesinde, her zaman hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah yine binlerce projeyi Osmangazi'ye kazandıracağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Bilgi Evleri Bağlarbaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title