Haberler

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Halkı ile Beraber Hisarcık Meydan Düzenlemesi Erciyes'e...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Meydan Camisi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Meydan Camisi'nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını değerlendirdi. Vatandaşların doğalgazın Hisarcık Bölgesine getirilmesini isteğine de "Doğalgaz'da son aşamaya gelindi. Yakın zamanda Hisarcık doğalgazla tanışacak. Şu anda Doğal gaz boruları döşenmek üzere yol kenarlarına diziliyor" dedi.

Hisarcık halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına ve esnaflara memnuniyetlerini sorarak, bağ ve sayfiye alanlarının yoğunluklu olduğu, Erciyes'in giriş kapısı konumundaki Hisarcık'ta Meydan düzenlemesi çalışmasının Erciyes'e yakışır bir konuma geldiği söyledi.

Yollarının tamamının asfaltlandığını, çevre düzenlemelerinin yapıldığını ve sulama suyu projesi ile 300.000 m2.alanın suya kavuştuğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Hisarcık'ın gönül dostu insanların yoğun bulunduğu, havası, doğası, suyu, bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisi olduğunu kaydetti.

Mahalle de bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Hisarcık halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ettiğini ve en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını sözlerinin sonuna ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Hisarcık Erciyes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title