Haberler

Başkan, Dördüz Bebekleri Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eskişehir'in merkez Tepebaşı İlçesi'nde Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, 2 ay önce dünyaya gelen dördüz bebekleri evlerinde ziyaret etti.

Ömerağa Mahallesi Çelebi Sokak'ta oturan İpek Çelik, geçen 14 Temmuz'da Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde ikisi kız, ikisi erkek dördüzlerini dünyaya getirdi. İpek Çelik ile bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi Hüseyin Çelik, dördüzlere 'Ramazan Asil', 'Süleyman Ata', 'Azra' ve 'Ada' isimlerini verdi. Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İpek- Hüseyin Çelik çiftini evlerinde ziyaret etti. Çelik çiftinin dördüz bebeklerini kucağına alıp seven Başkan Ataç, "Buraya dördüz bebekleri ziyarete geldik. Allah bağışlasın. İkisi kız, ikisi erkek, hepsi de maşallah sağlıklı. İnşallah bütün ömürleri de sağlıklı olur. Allah şanslarını açık eylesin. Dördüzler ülkemize hayırlı çocuklar olacaklar. Anne ve babayı da kutluyorum. Biz de kendilerine destek olacağız" diye konuştu.

Baba Hüseyin Çelik de "Dördüz babası olmak çok güzel bir duygu. Belediye Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çelik Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title