Haberler

Başkan Doğan, Türk ve Azeri Şehitlikleri Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindeki heyet Bakü’de bulunan Türk ve Azeri Şehitliklerini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindeki heyet Bakü'de bulunan Türk ve Azeri Şehitliklerini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindeki heyet Bakü'de bulunan Türk ve Azeri Şehitliklerini ziyaret etti. Şehitlik ziyaretine Başkan Doğan'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bakü Vali Yardımcısı Gulare Verdiyeva, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve pişmaniyeciler katıldı.

Ziyaretin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyemizin düzenlemiş olduğu pişmaniye festivali kapsamında kardeş Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deyiz. Vatanı vatan yapan, onlara canını veren canlar olduğu sürece vatan vatan olur. Kardeş Azerbaycan halkının özgürlük mücadelesinde canlarını seve seve feda eden kardeşlerimiz için dualar ettik. Kardeş Azerbaycan'ın daha güçlü bir devlet olması en büyük dileğimiz. Biz iki devlet tek milletiz. Türkiye her geçen gün daha da güçlenerek büyüyor. Azerbaycan'ın da her geçen gün güçlü devlet olma yolunda attığı emin adımları takip ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Azerbaycan Bakü Politika Haberler

title