Haberler

Başkan Doğan Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın iki gününü mahallelerde geçiriyor.

Göreve geldiği günden bugüne kadar aynı mahalleye en az beş kez giden Başkan Doğan'ın son durağı Kuruçeşme Doğan Mahallesi oldu. Belediye meclis üyeleri İsmail Gün, Fahri Meydan, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Mehmet Demir, daire müdürleri ile birlikte mahallenin cadde ve sokaklarını karış karış gezen Doğan'a mahalle muhtarı Aziz Orki eşlik etti. Yapılan hizmetleri ve sorunları yerinde gören Başkan Doğan, esnafları da ziyaret etti.

Vatandaşlarla da sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Doğan, Kuruçeşme bölgesinin göreve geldikten sonra köy havasından kurtulup önemli hizmetlerle tanıştığını belirterek, "Kuruçeşme yıllarca hep adeta İzmit'in arka bahçesi gibi kalmıştı. İzmit merkeze çok yakın olmasına rağmen bu havadan kurtulamamıştı. Göreve gelir gelmez bu izlenimi silmek için kolları sıvadık. Bölgede ticari hayat canlanmaya başlarken Kuruçeşme'de ilk kez banka şubesi kuruldu. İzmit'in en modern kapalı pazarlarından biri bu bölgede. Kültür merkezinin yapımı da tamamlanma aşamasında. Meydan düzenlemesi ve cephe iyileştirmesi projesi ile bölge çok daha iyi olacak" dedi.

Mahalle ziyareti sırasında vatandaşlar, Başkan Doğan'dan mazgalların temizlenmesini de istedi. Doğan'a İSU ile görüşerek sorunun giderileceğini söyledi. Muhtar Aziz Orki de Başkan Doğan sayesinde hizmetle tanıştıklarını ifade ederek yapılan işler için İzmit Belediye Başkanına teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan İsmail Gün Kuruçeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title