Haberler

Başkan Doğan, Köylerdeki Hizmetleri İnceledi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahallerin yanı sıra köylerde de incelemelerde bulunuyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahallerin yanı sıra köylerde de incelemelerde bulunuyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gerçekleştirdiği köy ziyaretleri ile köylerdeki eksikler hakkında tespitlerde bulunup, vatandaşları dinledi. Doğan, köy inceleme gezileri kapsamında Orhaniye, Çubuklu Osmaniye ve Çubuklu Bala köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Doğan'a köy inceleme gezisinde Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye meclis üyeleri Mehmet Çetin, Yaşar Keskin, Belediye Başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve muhtarlar eşlik etti.

Köy ziyaretlerinde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, "2014 yerel seçimleriyle sorumluluğumuza giren 50 köyümüzü teker teker gezip tespitlerde bulunmuştuk. Yaptığımız tespitlerle köylerimizde yapılması gerekenleri hemen yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İnceleme gezilerimizi tekrar başlattık. Zaten belediyemiz tarafından kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan veteriner hekimimiz, ziraat mühendisimiz 365 gün köylerimizdeydi. Biz de köyleri ziyaret edip incelemelerde bulunduk. Bütün köylerimizi dolaşıp, adım atmadık tek bir köşe bırakmayacağız" dedi.

Ziyaretler sırasında köy çeşmeleri, camiler, tarım yollarıyla ilgili bütün çalışmaları gözden geçirdiklerini belirten Başkan Doğan, "Çubuklu Osmaniye Köyü, mahalle konağı ve yaptığımız çalışmalarla örnek köylerimizden biri. Köyümüzde çok güzel işler yaptık, yapacağımız daha çok işimiz var. Gençlerimiz için yaptığımız futbol sahamızın aydınlatması, çocuk oyun grubu çalışmalarımız olacak. İnşallah köylerimizi hem tarım, hem hayvancılık yapılabilen, yaşam kalitesi yüksek yerler haline getireceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle köylerimiz inşallah Avrupa'nın köylerinden daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylülerde Başkan Doğan ve ekibine teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Orhaniye Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title