Haberler

Başkan Doğan İzmit'teki Spor Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Dr. Nevzat Doğan İzmit'te faaliyet gösteren spor kulüpleri, yöneticileri ve sporcularıyla Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezinde bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit'te faaliyet gösteren spor kulüpleri, yöneticileri ve sporcularıyla Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Toplantıya Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaeli Amatör Futbol Takımları, İzmit Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları, muhtarlar ve çok sayıda sporseverin katıldı. Amatör spora yapılan desteğin sadece malzeme yardımları ile sınırlı kalmadığına dikkat çeken Başkan Doğan, "Yaklaşık 10 milyon TL' ye mal olan Cephanelik Spor Kompleksi ile şimdiye kadar ülkemizde bir ilçe belediyesinin amatör spora yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştirdik. Bu hayalimizi göreve geldiğimiz ilk gün sizlerle paylaşmıştık. Kısa sürede hayalimiz gerçek oldu. Bununla yetinmedik. Spor kulüplerimize tesis, malzeme ve daha pek çok ihtiyaçları konusunda destek verdik. Bugüne kadar amatör spor kulüplerine harcanan 15 milyon ile Türkiye'de hiçbir belediyenin vermediği kadar amatör spor kulüplerine destek verdik" dedi. Doğan, bu destekte siyasi hiçbir beklentinin olmadığını tek amacının gençlerin sporla iç içe olmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Kocaelispor'a en zor günlerinde destek verdiklerini hatırlatan Başkan Doğan, "Kocaelispor bizim, İzmit'in, İzmitlilerin sevdasıdır. Takımımızın hak ettiği yere geleceğinden en ufak bir kuşkum dahi yok. İzmit Belediyesi olarak her zaman takımımızın yanında olacağız. Ancak Kocaelispor'un bu hedefe kurumsallaşmış, kimseye bağlı olmayan, kendi ayakları üzerinde duran bir takım olarak ulaşmasını istiyoruz. Tüm çalışmamız bu şekilde güzel bir sonuca ulaşmak. Geçmişte yapılan hatalarla takımı günü birlik güzel sonuçlara ulaştırmak çözüm değildir. Süreklilik gösteren bir başarı hem Kocaelispor'un hem de bu kentin hakkıdır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın Kocaelispor'a gerçekçi bir anlayışla sahip çıktığını dile getiren Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, "Başkan Doğan en zor günlerimizde yanımızda oldu. Maddi ve manevi desteğini asla esirgemedi. Yapmacık, siyasi beklentiler içinde değil samimi bir şekilde yanımızda oldu. Çok açıkça ifade ederim ki Başkan Doğan'ın desteği olmasaydı bugün Kocaelispor daha kötü bir durumda olurdu. Biz bu günlerin geçeceğini ve takımın hak ettiği yere geleceğini biliyoruz" diyerek Başkan Doğan'a Kocaelispor camiası adına teşekkür etti.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ise, "Başkan Doğan göreve geldiği ilk günlerde bizlerle bir araya gelmiş ve spor kulüplerinin eksikleri ve beklentileri hakkında bilgi almıştı. O toplantıda antrenman sahası istemiştik. Ancak yapılacağına dair hiçbir inancımız yoktu. Bu talepleri daha önce defalarca belediye başkanlarına ve siyasilere bildirmiş ve sonuç alamamıştık. Ancak bu Başkan Doğan'ın zamanında böyle olmadı. Antrenman sahası istedik Türkiye'ye örnek ve hayal edemeyeceğimiz güzellikte bir tesisi, Cephanelik Spor Kompleksi'ni bizlere, İzmit'e kazandırdı. Doğan gerçekten spor dostu bir yönetici. Kendisine yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz" diyerek çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Paşa Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title