Haberler

Başkan Doğan İzmit'e Kuş Cenneti Yapacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirpaşa Güvercin Sevenler Dernek Başkanı Özkan Tavşan ve yönetimi ile Gölkaypark'ta bir araya geldi.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan ve destek sözü veren Başkan Doğan, Bekirpaşa Güvercin Sevenler Dernek Başkanı Özkan Tavşan'ın kendisine hediye ettiği güvercini "Yeşil, temiz ve daha güzel bir İzmit" dileği ile gökyüzüne saldı. Bekirpaşa Güvercin Sevenler Derneği'nin çalışmalarını takdir ettiğini ve çalışmalara gereken tüm desteği vereceklerini ifade eden Başkan Doğan, "Yaratılanı severiz yaratandan ötürü" anlayışı ile hareket ettiklerini ifade etti. Temiz İzmit hedefi ile önemli hizmetler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Doğan, "Çocuklarımıza doğa ve hayvan sevgisini kazandırmak için parklarımızda bazı hayvanlarımıza bakıyoruz. Cumhuriyet Parkı ve Ekopark'taki hayvanlarımızı çocuklarımız çok seviyor. Bu şehir, bu dünya sadece bizlerin değil. Hayvanlarımıza da sahip çıkmalı ve korumalıyız" dedi.

Bekirpaşa Güvercin Sevenler Derneği tarafından kendisine sunulan güvercin barınağı projesine olumlu bakan Başkan Doğan, "Doğal ve uygun bir ortam olan Cephanelik Bölgesi'nde bu tür bir barınağın yapımına İzmit Belediyesi olarak gereken desteği vermeye hazırız" dedi.

Derneğin tüm çalışmalarına destek olduklarını ifade eden Başkan Doğan, İzmit Belediyesi'nin yeni dönem projeleri arasında Eski Gölcük Yolu üzerindeki sulak alanda kuş cenneti oluşturma projesinin de olduğu bilgisini verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Bekirpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title