Haberler

Başkan Doğan Esnaflarla Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir mahallesi Şirinevler mevkiinden esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir mahallesi Şirinevler mevkiinden esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

İlginin oldukça yoğun olduğu kahvaltılı toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar ile belediye meclis adayları da katıldı.

Kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Doğan, " Biz lafla değil iş yapıyoruz. Esnafımızı onlardan çok düşünüyoruz. Esnafımıza boş vaatler değil şehrin ticari hayatını hareketlendirecek yeni müşteriler kazandırma çabasındayız. Bütün çabamız turizm kenti, sağlık, doğa ve tarih turizm kenti İzmit içindir. Yaptıklarımız hep kente daha fazla insan gelsin, esnafımız daha çok kazansın içindir. Cephe düzenlemeler, led aydınlatmalar, çevre düzenlemeleri, merkezi parkların iyileştirilmesi, kenti cazibe merkezi haline getirip esnafın daha fazla kazancı içindir. Hedefimiz İzmit'i turizm kentine dönüştürmektir. Kentimize en az 1 milyon turistin gelmesini sağlayarak bundan esnafımızın daha çok kazanmasını sağlamaktır. Turist demek kalkınma demek, kazanç demektir. Bekirpaşa'da Yeşilova ve Tepeköy'e kadar olan bölgede 5 yıldır üzerinde yoğun olarak çalıştığım yer. Bu bölge yıllarca ihmal edildi. Tavşantepe'de 30 yıldır yapılmayan altyapıyı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptık. Kandıra viyadüğünün yapılması, Yahya Kaptan kavşağını hizmete girmesi hep bu bölgenin kalkınmadı demektir. Yenişehir mahalle konağı ve meydan, Üçyol'da meydan düzenlemesi, dekoratif aydınlatmalarla bölgenin şehir ile olan fakrını kapattık. Gölkay, Cephanelik spor kompleksi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, bin 200 yataklı hastane bu bölgeye verdiğimiz değerdendir. Bütün bu yatırımlar sayesinde binlerce kişi AŞ iş sahibi olacak" dedi.

Halkın boş vaatlere kanmayacağını belirten Başkan Doğan, "Kenti 15 yıl süreyle büyükşehir belediye başkanı olarak yönetenler bu gün çıkmış kapalı pazar yapacağız diyorlar. İnsana günaydın derler. Biz ilçe belediyesi olarak sadece Yeşilova ve Yenişehir de bunları yaptık. Sadece burada mı Akmeşe'de Plajyolu'nda Kuruçeşme'de kapalı pazarlar hizmete girdi. 15 yıl görevdeyken aklınız neredeydi. Bu konuda da seçim vaadi olarak açıkladıkları 23 projedeki gibi geç kaldılar. Yapacağız dediklerini bizler çoktan yaptık. Laf değil hizmet üretiyoruz. Halkımız boş vaatlere kanmaz. Boş vaatlerle oy toplama siyaseti artık demode oldu. Bunlar eski siyasetçilerin tarzı. Biz yeni tarz ve yeni nesil belediyecilik yapıyoruz. Halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor" diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise, "Bu kadar iş yapılması için para lazım. Para için de ekonominin büyütülmesi gerekir. Ne vaat edildiyse yapıldı, hatta daha fazlası yapıldı. Halka hizmeti hakka hizmet olarak gören neslin evlatlarıyız. Siyaseti, vatandaşa hizmet etmek için yapıyoruz. Ülkemizi karıştırmak isteyenler var. Buna izin vermeyin. Türkiye'ye çağ atlatacak projeleri istemiyorlar. Onların derdi ülkenin gelişmesi değil: Ülke üzerinde ayrı planları var. Millet olarak bu planları bozacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title