Haberler

Başkan Doğan, Eğitimcileri Makamında Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Boru İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliğini ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Boru İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliğini ağırladı.

Şirintepe'de bulunan 7.Boru İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Okul Müdürü Selahattin Durum, Müdür Yardımcısı Cumhur Gültepe, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Topsakal, rehber öğretmen Filiz Tüfekçi Yılmaz ve okul aile birliği üyesi Özgül Alpay'ın Başkan Doğan'a gerçekleştirdikleri ziyaret, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Çağdaş ülkeler yarışında eğitimli ve tabi ki sağlıklı olan ülkeler her zaman daha şanslıdır. Biz de evlatlarımızı daha sağlıklı yetiştirmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız sayesinde eğitim ve sağlığa ayrılan bütçeler çok daha arttırdı. Günümüzde eğitim en büyük bütçeyi alıyor. Hala yeterli değil, hala eksiğimiz var. Çocuklarımız yarın ülkemizin temsilcisi ve sahibi olacaklar, onlar daha eğitimli olsunlar istiyoruz. Eğitime herkesin destek olması gerekir. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Eğitime katkı vermek asli görevimiz olmadığı için ayrı bir bütçemiz de yok. Avrupa ülkelerinde öğretmen ve müfredatı hükümet yönetiyor, okullara da belediyeler bakıyor. Aslında doğru olan da bu. Okul Hizmet Masası kurduk, okullarımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu tür hizmetlere destek vermeye çalışıyoruz. Milli Eğitim'e verdiğimiz destekte iyi bir noktadayız ama daha fazla olmalı. Okul müdürlerimizin, okul aile birliklerinin çok heyecanlı olması bizi de motive ediyor. Bütün çocuklar kendi evladım gibi. Onların daha iyi yetişmesi bizim ülkemizin menfaatinedir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Şirintepe Gültepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title