Haberler

Başkan Doğan'dan MHP'ye Teşekkür Ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki duruş ve tavırları için MHP İzmit ilçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki duruş ve tavırları için MHP İzmit ilçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Darbe girişimi ve sonrasında duruş ve tavırlarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, MHP İzmit ilçe başkanlığını ziyaret etti. MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz tarafından kapıda karşılanan Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve belediye meclis üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "15 Temmuz gecesi Türk tarihin en önemli hadislerinden birini yaşadık. Haince, sadece ülkenin yönetimine değil, ülkenin birliğine, bütünlüğüne, ülkenin yükselen onuruna, şerefine yönelik darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Halkımız, Türk milleti, elinde kazma kürek bile olmadan, ay yıldızlı bayrağı, gönlünde vatan sevgisiyle hainlere karşı koydu. Yine yenildiler, derslerini aldılar, her zaman yenilmeye derslerini almaya devam edecekler. Bu hayasızca akın devam edecek, belki de kıyamete kadar devam edecek. Bizim de buradan alacağımız önemli dersler var. MHP teşkilatımıza, Genel Başkanınız Devlet Bahçeli bey'e, ülkesini, milletini, bayrağını seven duruşu için ülkem adına, ezanlarımız adına teşekkür ederim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Ali Korkmaz AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title