Haberler

Başkan Doğan, "Bekirdere Şehrimizin Parlayan Yıldızı Oldu"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleri karış karış dolaşıp, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleri karış karış dolaşıp, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren makamda değil sahada belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere'de de adım atmadık cadde sokak bırakmadı. Belediyenin teknik ekibiyle birlikte gerçekleştirilen inceleme gezisinde mahalle muhtarı Adnan Birim de hazır bulundu. Esnafları da ziyaret edip hayırlı kazançlar dileyen Başkan Doğan, vatandaşların da istek ve şikayetlerini dinledi. İnceleme gezisiyle ilgili olarak konuşan Doğan " incelememizde gördük ki, mahallemizde artık yapacak çok işimiz kalmadı. Kaldırım, merdiven gibi bazı teknik tespitlerimiz oldu onları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Alt yapı çalışmalarını da Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tamamladıktan sonra bizde diğer düzenlemelerimizi yapacağız. Mahallemizdeki okullarımızın, camilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra mahallemizin değerine değer katacak hizmetler yapmaya devam edeceğiz " dedi. Başkan Doğan, muhtarlık binası altında oluşturulan ve yakında faaliyete geçecek fitness salonunda da incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Bekirdere ve Mehmet Ali Paşa mahallelerinin yıllarca şehirden kopuk kaldığını da söyleyen Başkan Doğan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bölgemize yükleniyoruz. Bir zamanlar unutulan, hizmet alamayan mahallemiz artık şehrimizin parlayan yıldızı oldu. Özellikle Cephanelik bölgemizde başlattığımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Cephanelik Spor Kompleksi, mesire alanı, restoranlar, kafeler ve yapımı devam eden Şehir Hastanesi projesi bölgenin cehresini değiştirdi. Her şey güzel ama yarın daha da güzel olacak" diye konuştu.

Vatandaşlar da İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı sık sık mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title