Haberler

Başkan Doğan Bayındır Konutlarında Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Bayındırlık Konutları ile İzmit Kent 3 de vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Bayındırlık Konutları ile İzmit Kent 3 de vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı.

İlk olarak Bayındırlı konutlarını ziyaret eden Başkan Doğan'ı burada 5 blok yöneticisi Songül Aydın ve Tepeköy Muhtarı Cemal Güreşen karşıladı. Yönetim binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan daha sonra İzmit Kent 3 ziyaret etti. Ziyarette İzmit Kent 3 yönetim başkanı Şaban Baştürk, 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül, AK Parti İl yöneticisi Erdoğan Şentürk, İlçe SKM sorumlusu Mevlüt Akdoğan, AK Parti Erenler Mahalle Temsilcisi Fahrettin Temel, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Senal Gündüz, Cedit Mahalle Temsilcisi İbrahim Gürsel ve vatandaşlar hazır bulundu.

5 yıl içinde yapılanları görsel sunum eşliğinde vatandaşlara anlatan Başkan Doğan, "Halka hizmeti her şeyin üstünde tuttuk. Belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir siyasi anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmektir. Ben herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım. Sağcısı, solcusu, yaşlısı, genci, emeklisi, çalışanı, engellisi, kadını, erkeği her kesime en iyi hizmeti edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Başkan Doğan, 5 yılda çok önemli hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Göreve geldiğimizde 20 yıldan kalan işçi borçları vardı. O dönemlerde işçilerin maaşını bile vermekte zorlanan bir yapı vardı. Biz onların hepsini bitirdik. 5 yıldır belediye işçisi para alamadı diye hiç duymamışsınızdır. Duymazsınız duyulmayacak tırda. Çünkü biz gelirini giderini iyi takip eden bir belediyeyiz. Sizin hakkınızı hukukunuzu vergilerinizi koruyoruz. Sizlere hizmet olarak sunmaya çalışıyoruz. Rakibimiz olan geçmişte de 15 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptı. Hem de ilçe belediye başkanlığı değil büyükşehir başkanlığı. Ben iddia ediyorum biz 5 yıl içerisinde özellikle sosyal belediyecilik olarak bazı dallarda onların 15 yılda yaptıklarından çok daha fazlasını yaptık. Cephanelik spor kompleksi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Ekopark, çok önemli projeler.. Cephaneliğe 1200 yataklı hastane yapılıyor. Buraya günde 20000 kişi gelecek. Bu hem bu bölgenin kalkınması için hem de en az 2-3 bin kişinin iş sahibi olması demek. Biz hastanenin buraya yapılması için çok uğraştık ve başardık. Belediyeler iş kapısı olmamalı. Hadi seçim var işçi alalım olmamalı. Eskiden 3 bin 500 kişi alınmış bir hafta sonra bunlar işten çıkarılmış. Biz böyle seçim kazanmayız. O tarz bizim tarzımız değil. Biz asla onu yapmayız. Biz yeni iş sahaları açılmasını sağlıyoruz. Gölkay parkı yaptık orada çalışanlar var. Cephaneliği yaptık orada çalışanlar var. Şimdi hastane gelecek orada çalışanlar olacak. Yeni dönemdeki projelerde hedefimiz hep bu" diye konuştu.

Rantiyecilerle işinin olmadığını ifade eden Başkan Doğan, "Şehrimizde bir tane kapalı pazar yoktu. Biz 5 tane bitirdik. Rakibimizin seçim vaatlerine baktım kapalı pazar yapacakmış. Geç kaldın, 15 sene neredeydin yapsaydın. Saat Kulesi çevresi yılarca ne haldeydi. Biz gelir gelmez, Atamıza yakışır hale getirdik. Kınalı Asker parkını yaptık. Yahya Kaptan Anıtını, Sarıkamış Şehitleri Anıtını yaptık. Servetiye siperlerini gün yüzüne çıkardık. Onlarca tarihi eseri restore ettik. Onların 15 yılda yaptığını 5 yılda yaptık. Benim yanımda rantçı olmaz. Biz hizmet için buradayız. Rantiyecilerle işimiz olmadığı için hiçbir şeyden geri kalmadık. Camimizden, cemevine okuldan hiçbir şeyden geri kalmadık. Eksiklerimiz olabilir ama çocuklarımızın geleceğini asla ipotek ettirmedik. Yuvacık Barajını 1 lira yerine 20 liraya yaptılar. İşin acı tarafı 19 lirası İngilizlere gitti. 100 yıl boyunca çocuklarımızın torunları bu borcu ödemek zorunda" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Tepeköy Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title