Haberler

Başkan Doğan Akpınar Ve Kulfallı Köylerini Gezdi

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın haftalık köy inceleme gezilerinin bu haftaki durağı Akpınar ve Kulfallı köyleri oldu.

İnceleme gezisinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan' a Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtar ve Temsilcileri ve teknik ekip eşlik etti. Her fırsatta yapmış oldukları köy inceleme gezilerinin faydalarından bahseden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 'Göz bebeğimiz köylerimizi karış karış geziyoruz. Bugün Kulfallı ve Akpınar köylerimizi dolaştık. Mevcut kullanılan binaların elden geçirilmesinin, köy meydanı ve köy konağı yapılmasının ve meslek edindirme kurslarının açılmasına kararını verdik.' dedi.


YENİ YÖNTEMLER GELİŞTİRECEĞİZ

Hepsinden önemlisi bu köylerin özellikle meyvecilik ve hayvancılık konusunda desteklenmesi gerektiğini belirten Başkan Doğan ' Dededen kalma yöntemlerin yerine daha çağdaş, daha etkin ve daha faydalı üretim yapılması konusunda fikirler ürettik. Ziraat mühendislerimizle birlikte tarım müdürlüğümüz ve üniversitemizi de işin içine katarak dededen kalma yöntemlerin yerine daha çağdaş ve getirisi yüksek, verimi yüksek, daha etkin hayvancılık ve meyvecilik yapılması için çalışmalar yürütme kararı aldık. Önümüzdeki hafta veterinerimizde kadromuza dahil oluyor. Hayvancılık buralarda yok ama hayvancılık olan yada hayvancılık yapmaya karar veren vatandaşlarımıza destek vereceğiz, halkımızı bu konuda teşvik edeceğiz.' diyerek vatandaşları bu konuda bilgilendirdi.


ÜZÜM FESTİVALİNE DAVET ETTİ

'Üzümümüz harika, kirazımız harika ama daha çok üzüm daha çok kiraz ürememiz lazım.' diyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 'bu güzelliği daha çok insanla paylaşmamız gerekiyor, biz İzmit Belediyesi olarak daha çok kişiye ulaşabilmek ve üzümlerinizi daha çok kişiye tanıtabilmek adına 12 Eylül de Belsa Plaza önünde Üzüm Festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Köylere hizmet etmeyi seviyoruz, köylerimizi seviyoruz. Gerçekten de büyük bir istekle, heyecanla köylerimize geliyoruz. Köylerimizi adım adım, her gün biraz daha geliştirerek Türkiye'nin değil Avrupa'nın köylerinden güzel olmaları için çalışıyoruz.' diyerek tüm vatandaşları 12 Eylülde ki üzüm festivaline davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Doğan Akpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title