Haberler

Başkan Dişkaya'dan, Terör Açıklaması

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, yaptığı basın açıklamasında son dönemlerde artan terör saldırılarını değerlendirdi.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, yaptığı basın açıklamasında son dönemlerde artan terör saldırılarını değerlendirdi.

AGC Başkanı Dişkaya gerçekleştirilen basın açıklamasında teröristlere karşı suratle gereken temizliğin yapılmasını ve halkın mağdur edilmeden terörün bitirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Dişkaya, "Ülkemiz üzerinde hain emelleri bulunan küresel emperyalist uluslar, Osmanlı'yı yıkmakla kalmayarak, Osmanlı yıkımı üzerine yeniden filizlenen Türkiye Cumhuriyeti'ni de yerle yeksan etmenin peşinde oldukları ayan beyan ortadadır. Özellikle Ortadoğu ve ülkemiz üzerinde türlü oyunlar sergileyen, hain planlar uygulayan emperyalistler en çok taşeron örgütler vasıtasıyla her gün terör estiriyor, her gün mazlumların kanını döküyorlar. 15 Temmuz'da sahaya sürdükleri piyonları işi beceremeyince son günlerde yeniden Kandil'i cilalayıp piyasaya sürdüler. Sürekli farklı bölgelerden gelen terör haberleri, vatandaşların sabrını taşırıyor. Toplumsal öfke yükseldikçe yükseliyor. Vatandaşlar, ivedilikle teröre karşı daha etkin ve daha radikal kararlar alınmasının elzemleştiğine inanıyor. Teröristlere karşı süratle gereken temizlik yapılmalı ve halk mağdur edilmeden terör bitirilmeli. Elimizi inanın çabuk tutmazsak bu hain yapı yine tertemiz gençlerimizin beynini yıkayıp terör belasına sokacak ve çatışmalarda her vurulan kişinin ailesi de haliyle yaralı hale gelecek ve boyut gittikçe büyüyecek. Gün gelecek ailesinden adam kaybetmeyen kalmayacak" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title