Haberler

Başkan Dinçer'den Bürokratlara Ziyaret

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Mersin'e yeni atanan Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu, Akdeniz Kaymakamı Raif Özener'i, İl Ticaret Müdürü Mahmut Zeybek'i, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Şahin ile Mersin Orman Bölge Müdürü Abit...

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Mersin'e yeni atanan Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu, Akdeniz Kaymakamı Raif Özener'i, İl Ticaret Müdürü Mahmut Zeybek'i, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Şahin ile Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca'yı ziyaret ederek, esnaf sanatkarın sorun ve beklentilerini dile getirdi.

Birlik Başkanvekileri Nesil Aydın ve Alper Deniz ile Yönetim Kurulu üyesi Ömer Şahbudak'ında eşlik ettiği Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, ilk Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu ziyaret etti. Mezitli'ye yeni atanan Madenoğlu'na hoş geldiniz diyerek iyi dileklerini ileten Başkan Dinçer, daha sonra ise teşkilatlanma yapısı hakkında bilgi verdi. Birlik bünyesinde 73 mesleki oda ve 80 bine yakın üyeleri bulunduğunu belirten Dinçer, son yılarda sayıları hızla artan AVM'lerin esnafa büyük sıkıntı yarattığını söyledi.

Kaymakam Madenoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaf sanatkarların toplumun bel kemiği ve omurgası olduğunun altını çizdi. Madenoğlu, "Esnaf yapılanması bizi birbirimize bağlayan bağların ve değerlerin en fazlasının görüldüğü anlamlar zinciridir. Esnafta alın teri vardır, emek vardır. Esnafımız alın terini ve emeğini ortaya koyarak geçimlerini temin etmek suretiyle kimseye muhtaç olmadan onurlu bir şekilde yaşamanın gayreti içindedir. Yine esnafımız birbirini sevip, sayar, rekabet konusunda ise acımasız değildir. Esnafımız toplumun diğer kesimlerini oluşturan gruplarla beraber birlik beraberlik içerisinde yaşamayı kendide düstur edinmiştir. Yine esnafımız verdikleri hizmetlerle toplumun diğer kesimlerinin hayatlarını kolaylaştırır" dedi.

Başkan Dinçer ve beraberindekilerin ikinci durağı Akdeniz Kaymakamlığı oldu. Dinçer, Akdeniz Kaymakamı Raif Özener'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Özener'e birliğin yapılanması hakkında bilgi veren Dinçer, esnaf sanatkarın en çok Akdeniz'de yoğun olduğunu ifade ederek, kent merkezinde görüntü ve gürültü kirliği yaratan esnaf sanatkarın yeni modern sitelere taşınması için çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Kaymakam Özener'de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, toplumun omurgası olan esnaf sanatkar teşkilatıyla iç içe, omuz omuza çalışarak yaşanan sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti.

Bu ziyaretin ardından Dinçer başkanlığındaki heyet Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek'i ziyaret etti. Dinçer, esnaf teşkilatının daha önce Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet verdiğini ancak bakanlıklarda yapılan değişikliklerle artık Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlandıklarını ifade ederek, "Yıllarca Sanayi Ticaret Müdürlüğü'nde hizmet veren Mahmut Zeybek Müdürümüzün Ticaret il Müdürlüğü görevini üstlenmesi, teşkilatı tanıyan, sorunları ve çözümleri yakından bilen birisi olması açısından bizim için büyük önem taşımaktadır. Kendisine bu görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek'te yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, alın terinin ve emeğin gerçek sahibi esnaf sanatkarların örgütlü kuruluşları esnaf odaları ve onların zirve kuruluşu Esnaf Odalar Birliği ile dün olduğu gibi bugünde omuz omuza verdikleri çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Dinçer ve beraberindekiler daha sonra ise İl Bilim Sanayi Teknoloji Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler. Sanayi Teknoloji Müdürü Mustafa Şahin'de esnaf teşkilatı ile iç içe çalışan bir kurum olarak yapılan ziyaretin kendisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Dinçer ve beraberindekilerin son durağı Orman Bölge Müdürlüğü oldu. Dinçer Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abit Baca'ya yeni görevinde başarılar diledi. Orman Bölge Müdürü Acet'te yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şahin Talat Dinçer Raif Özener Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title