Haberler

Başkan Dinç Güreşçilere Kispet Hediye Etti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Gençlik Spor Kulübü adına mücadele eden genç güreşçilere kispet hediye etti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Gençlik Spor Kulübü adına mücadele eden genç güreşçilere kispet hediye etti.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olan antrenör Seyfettin Karadeniz'le beraber Belediye'ye gelen sporcuları başkanlık makamında kabul eden İrfan Dinç, geçen yıl Kırkpınar Yağlı Güreşleri Teşvik 1 boyunda Çankırı'ya şampiyonalık madalyasını getiren güreşçilerinden başta Emre Can Demirel olmak üzere Vural Aslan ve Harun Ulusoy'a yeni sezon öncesi kispetlerini vererek başarılar diledi.

Anadolu'nun geçmişten günümüze cihan pehlivanları yetiştirdiğine vurgu yapan Başkan Dinç, "Belediyemiz güreş takımı yeni oluşmasına rağmen Avrupa ve Kırkpınar Şampiyonlukları kazanarak hedefimize emin adımlar ile ilerlediğimizi gösterdi. Grup ve Türkiye Şampiyonluklarında yine şehrimizin ve belediyemizin adını duyuran pehlivanlarımız bizi gururlandırıyor. Belediye güreş takımımız emin ellerde. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve pehlivanlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Güreşçiler, amatör spora verilen önem ve yoğun desteklerinden dolayı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Dinç Kırkpınar Çankırı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title