Haberler

Başkan Demirtaş Belediye İşçilerine Yüzde 15 Zam Yaptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2017-2019 dönemi toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2017-2019 dönemi toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Başkan Demirtaş işçilere yüzde 15 zam yapıldığını söyledi.

Gülüç Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında Şubat 2017 tarihinde başlayan ve 26 işçiyi kapsayan 2017-2019 dönemi toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Yapılan anlaşma ile belediye işçilerine 2 yıl için yaklaşık yüzde 15'e yakın zam verildi. Gülüç Belediye Başkanı Sayın Gökhan M. Demirtaş ile Belediye İş Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan ve Şube Başkan yardımcısı Osman Karataş bir araya gelerek sözleşmeyi imza altına aldı. Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, Belediye Başkanı Demirtaş'a emeğin ve emekçinin yanında yer almasından dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirtaş ise göreve geldiğinden bu yana işçilerin tüm alacaklarını ödediğini söyledi. Gülüç Belediyesi'nde çalışan işçiler, memurlar ve diğer personel ile bir aile olduklarını anlatan Demirtaş "İşçimizin alın teri kurumadan emeğinin hakkını verebiliyorsak bizden daha mutlusu yok. Onların aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu olmaları bizleri de mutlu ediyor. Elimizdeki imkanları işçilerimiz için zorlayarak hak ettikleri maaş artışlarını sağladık. Allah onlara aldıkları ücretleri çoluk çocukları ile huzur içerisinde harcamayı nasip etsin. Tüm işçilerimize hayırlı olsun" dedi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesi yöneticileri toplu sözleşmenin imzalanmasının ardından belediyeden ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Gülüç Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title