Haberler

Başkan Demirkol'un İlk Ziyaretçisi Bakan Yardımcısı Etyemez Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD tarafından düzenlenen İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarının açılışı ve bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, meclis üyeleri ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'i Belediye Binası girişinde karşıladı. Makam aracından inen Etmeyez, Başkan Demirkol'a bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

Bazı bürokratlarla birlikte Haliliye Belediye Başkanı Demirkol'u ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez, burada yaptığı konuşmada, "Güzel bir oyla Belediye Başkanı seçilen Demirkol'u makamında ilk ziyaret eden biz olduğumuz için mutluluk duyduğumuzu ifade ediyorum. Haliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, seçimden sonra ilk kez makamında oturdu, bugün kendisini ilk ziyaret eden biz olduk. Türkiye genelinde en yüksek oyu alan üçüncü ilçemiz olan Haliliye Belediye Başkanımız oldu, bizleri gururlandırdı. İlk defa bir yapılanma olacak olan Haliliye Belediye Başkanımızın işi zor gibi görünüyor. Ancak bu görevde Fevzi Bey başarılara imza atacaklardır" dedi.

Başkan Demirkol ise, makama oturdukları ilk gün kendilerini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez'in ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Demirkol, "5 yıl boyunca birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Haliliye halkının bize olan teveccühlerinden dolayı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gurup konuşmasında Haliliye ismini dünyaya duyurdu. Haliliye Belediyesini kutlamıştır. Haliliye 5 yıl boyunca hizmetleri ile konuşulacaktır. Haliliyeli vatandaşlarıma bize gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bugün bizleri ilk ziyaret eden Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etmeyez'e İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ve partimizin tüm kademelerinde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Halil Etyemez Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title