Haberler

Başkan Demirgil'den TBMM Başkanı Yılmaz'a Tebrik Mesajı

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, AK Parti Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, AK Parti Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demirgil kutlama mesajında, "Sayın milletvekilimiz, bakanımız İsmet Yılmaz'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle şahsım ve teşkilatım adına büyük bir mutluluk ve gurur duyduk. Anadolu'nun bağrında yetişip bilgisi ve tecrübesi ile önemli görevlerde yer alan ve Sivas'ımızı her platformda en iyi şekilde temsil eden Sayın İsmet Yılmaz'ın TBMM Başkanlığına seçilmesi Sivas'ımıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Devletin birçok kademesinde görev alan, dürüst, uzlaştırmacı ve çalışkan kişiliği ile örnek olan Sayın İsmet Yılmaz'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi Sivas'ımız için önemli bir fırsat ve bir ilktir. Bu duygu ve düşüncelerle Sivas milletvekilimiz, bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyor, Sivas'a ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title