Haberler

Başkan Demircan'dan Sarıyer'de Vatan Nöbeti Tutan Vatandaşlara Destek

Sarıyer’de 24 gündür devam eden vatan nöbetine katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Biz bütün hainlere, bütün ihanet şebekelerine, bütün düşmanlara sadece Yenikapı’dan değil Türkiye’nin 81 vilayetinden bir fotoğraf gösterdik.

Sarıyer'de 24 gündür devam eden vatan nöbetine katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Biz bütün hainlere, bütün ihanet şebekelerine, bütün düşmanlara sadece Yenikapı'dan değil Türkiye'nin 81 vilayetinden bir fotoğraf gösterdik. Dedik ki, bizimle uğraşmayın. Biz 81 vilayet, 79 milyon ile tek yüreğiz" dedi.

Sarıyer'de bulunan Huber Köşkü önünde 24 gündür vatan nöbeti tutan vatandaşları ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Daha sonra vatandaşlara seslenen Başkan Demircan, "Herkesin aklı fikri bu memlekette, bu memleketin güzelliklerinde. Bu memlekette öyle kahraman insanlar var ki, öyle cesur insanlar var ki bu memleketi alırken ne şehit kanlarının döküldüğünün farkında değiller" dedi.

"Anadolu toprakları 1071'den bu yana şehit kanları ile sulanmış"

Anadolu topraklarının 1071'den bu yana şehit kanları ile sulandığını dile getiren Başkan Demircan "Biz 15 Temmuz akşamı çok farklı bir şey yaşadık. Nasıl kahraman bir milletimiz var, 15 Temmuz akşamı Osmanlı tokadını nasıl vurdu? Hani şu İstanbul'u fethetmek için, Anadolu'yu korumak için canlarını, kanlarını vermiş Müslüman insanlar var ya, sanki onlar bu yurdun üstünde o manevi zırhı kuşatmış ve günü geldiğinde, bu insanlara işareti veren manevi iklimin sahibi onlar. Böyle hissediyorum. 15 Temmuz akşamı insanımız bir kararlılıkla ve süratle o manevi duyguyu hissetti. Çoluk, çocuk, kadın, erkek demeden bir kahramanlık örneği göstererek ihanet şebekesinin tekerine taş koydu. O ihanet şebekesinin arabasını devirdi" ifadelerini kullandı.

"Biz 79 milyon ile tek yüreğiz"

"Şimdi niçin Recep Tayyip Erdoğan'ın peşinden gidiyoruz" diyen Başkan Demircan, "Çünkü Recep Tayyip Erdoğan maneviyatı güçlü, bu memleketin birliği, dirliği için çalışan bir lider. Bu insanlar onu boşuna sevmiyor. Biz burada yaşayan insanlar vatanımızı seviyoruz. Evet biliyoruz kimimiz Türk, kimimiz Kürt, kimimiz Laz, kimimiz Çerkez, kimimiz Arnavut, kimimiz Sünni, kimimiz Alevi ama fark etmez. Bu farklılıkların içinde bir milletiz. Biz Türkiye'ye, dünyaya, bütün hainlere bütün ihanet şebekelerine, bütün düşmanlara sadece Yenikapı'dan değil Türkiye'nin 81 vilayetinden bir fotoğraf gösterdik. Dedik ki bizimle uğraşmayın. Biz 81 vilayet, 79 milyon ile tek yüreğiz ve kalbimiz bu vatan için çarpıyor, bu bayrak için çarpıyor" şeklinde konuştu.

Başkan Demircan, konuşmasının ardından Huber Köşkü önünde nöbette olan vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek nöbete destek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Türkiye Sarıyer Yerel Haberler

title