Haberler

Başkan Demirağ Öğretmenlerle Buluştu

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçedeki ve Yenifoça’daki okulları ziyaret ederek eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçedeki ve Yenifoça'daki okulları ziyaret ederek eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okul ziyaretlerine sabah saatlerinde başladı. İlçede ve YeniFoça'da öğretmenlerle buluşan Demirağ, eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı. Öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim eden Demirağ, birde konuşma yaptı. Öğretmenlere hitaben kutsal bir görevi yerine getirdiklerini aktaran Demirağ, "Öğretmenler, ülkemizin kalkınmasında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde, toplumdaki sosyal barışın ve huzurun sağlanmasında, bireylerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve toplumun kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Ulu Önder Atatürk, 'Unutmayınız ki Cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir', diyerek, öğretmenin yaşamımızdaki önemini ifade etmiştir. Öğretmenlerimiz yaşam anahtarlarımızdır. Fedakarca vatanımızın her köşesinde görev yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, saygılar sunarım" dedi

Başkan Demirağ, öğretmenleri ziyaretinden sonra okul bahçesindeki öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Yenifoça Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title