Haberler

Başkan Demirağ, "Kadınlarımız Baştacı"

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kadınları kutladı, "Onlar bizim baştacımızdır" dedi.

Foça Belediyesi tarafından, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerinin ilk ikisi, Yeni Bağarası ve Gerenköy'de gerçekleştirildi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yeni Bağarası ve Gerenköy'deki etkinliklerin yapıldığı salonları ziyaret etti. Başkan Demirağ, kadınların "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü kutladı. Sağlık ve esenlikler dileyen Demirağ, "Siyasette de kadınlara büyük görevler düşüyor. Bu nedenle partimiz kadın kotası belirlemiştir. İmkanlar ölçüsünde kadınlarımıza siyasette görev veriliyor. Yeterli mi, değil. Ancak amaca ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Biz Foça Belediyesi olarak daima kadınlarımızın yanındayız" dedi.

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kutlamaları; Bağarası, Yenifoça ve Foça'da devam edecek. 7 Mart 2014, Cuma günü saat: 13.30'da Foça Belediyesi Yenifoça Reha Midilli Sosyal Tesisi'nde, 8 Mart 2014, Cumartesi - Saat: 13.30 - Foça Belediyesi Sosyal Tesisi'nde, 9 Mart 2014, Pazar - Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde saat: 13.00 - Ressam-Heykeltraş Hamidiye Türkan Kurt - "Üreten Kadınlarımız" isimli resim sergisinin açılışı ve kokteyli ve saat: 14.00'te de Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu: "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlaması" gerçekleştirilecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayacak proğramda, açılış Konuşmasını Ayla Aksoy yaparken, Başkan Gökhan Demirağ kadınlara hitap edecek. Kadın Olmak konulu görsel sununun ardından üretici kadınlar adına Hanife Karaca, Sevhan Beğendi, "Erkek Gözüyle Kadın…" konulu sunumunu verecek. Etkinlikte, sergi, şiir ve dans gösterileri de gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gerenköy Bağarası Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title