Haberler

Başkan Demir, BATSO Yeni Binası Hakkında Bilgi Verdi

Güncelleme:

BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, yeni hizmet binası hakkında bilgi verdi.

BATSO hizmet binası tamamlanma aşamasında

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdülkadir Demir, Atatürk parkı yanında inşaatı sona doğru gelen yeni hizmet binasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaba inşaatı tamamlanan ve sıva, iç işçiliğin yapıldığı 8 katlı hizmet binasıyla ilgili konuşan Demir, yeni BATOS binasının Ramazan ayı sonrasında hizmete gireceğini vurguladı.

Başkan Demir, yeni hizmet binasının bölgenin en modern ve büyük tesisi olacağını vurguladı. Birinci sınıf kalite malzemenin kullanıldığı hizmet binası bir çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. BATSO Hizmet binasının açılışını görkemli bir şekilde yapılacağı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarciklıoğlu, kabinenin bir çok üyesinin ve Başbakan ile Cumhurbaşkanının programlarının müsait olması durumunda Batman'daki toplu açılışa katılabilecekleri belirtiliyor.

BATSO tarafından yapılan 4 ayrı yatırımın birlikte hizmete açılması için hummalı bir çalışma sürüyor.

BÖLGENİN EN MODERN HİZMET BİNASI

Oda Başkanı A.Kadir Demir yaptığı açıklamada "toplam kullanım alanımız 3.500 metrekaredir. Bayramdan sonraki ay içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Yine gümrük sahamızda da yeni Gümrük binası inşaatı hızla devam ediyor. Kaba inşaatı bitti sayılır. Bu iki önemli yatırımı birlikte hizmete açacağız. Terasla birlikte 2 bodrum var. Hizmet binamız toplamda 8 kattan oluşuyor Harcamalarını BATSO olarak kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bu aşamaya kadar bizim her hangi bir borcumuz yoktur" dedi.

"BİNA İÇİNDEKİ KİRLİ HAVAYI DIŞARI ATAN SİSTEM KURULDU"

Başkan Demir binanın fiziki durumuyla ilgili de şunları söyledi "binada özel havalandırma sistemi kurduk. Batman'da ilk kez kirli havayı dışarı atacak bir sistem oluşturduk. Soğutma sistemi de Batmanın şartlarına göre oluşturuldu. 1. ve 2. katlar personelimizin üyelere hizmet vereceği servislerdir. Giriş katında kiraya verilecek ve 2 adet dükkanımız var. 2. katta elektronik arşivimiz, sicil ve diğer büro işlerimiz yer alıyor. Çift asansör ve çift merdivenin bulunacağı binamızın 3. katı başkan ve yönetim için döşeniyor. 4. Katta 150 kişilik konferans salonumuz yer alacak, burada ayrıca yönetim ve meclis toplantıları için ayrı ayrı salonlar bulunuyor. Terası ise, seyir alanı mükemmel olduğundan burayı üyelerimiz için kaliteli bir restoran olarak işletmeyi planlıyoruz. Batmanımıza hayırlı uğurlu olsun"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title