Haberler

Başkan Culha'dan Başarılı Öğrenciye Tablet

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Üçgüllük İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene katıldı.

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Üçgüllük İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katıldı. Başkan Nazım Culha 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Türkiye genelinde yapılan bütün deneme sınavlarını eksiksiz tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Üçgüllük İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Yasenya Aslan'a tablet hediye ederek, başarısının devamını diledi.

Üçgüllük İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Şentürk, törende yaptığı konuşlmada, Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" sözünün öğretmene saygınlığı apaçık ortaya koyduğuna dikkat çekerek, "Sevgili öğrenciler; evinizden sonra değerli vakitlerinizi ayıracağınız yuvanız açıldı. "Hedefim güneş, ıskalarsam yıldızlardayım" diyebilmeli ve hedefinizi hep güneş gibi yüksek tutmalısınız. Geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye'sini yaratacak olan sizlerin okul öncesinden başlayarak tüm eğitim sürecinizde başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmenizi diliyorum. Saygıdeğer veliler; devletimizin, bizim ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Onlara güveniniz, güven verini, başarılı yanlarını ön plana çıkarınız, başarısız olduklarında da asla vazgeçmemelerini söyleyerek umut aşılayınız. Atatürk'ün bize ışık tutan, hedef gösteren "Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur" sözünü hatırlatarak İlköğretim Haftamızı kutluyor, okulumuza yaptığı katkılardan dolayı Arsuz Belediye Başkanımız Nazım Culha'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilere, 'Çok çalışın' tavsiyesinde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, "Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların içerisine almak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bahsettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak arzusunda vazgeçilmez bir unsurdur. İlköğretimi; ortaöğretime yada yükseköğretime hazırlayan bir basamak olmaktan ziyade, geleceğimiz olan çocuklarımızın toplumun üyeliğine hazırlamaları önündeki ilk ve en önemli adım olması nedeniyle çok önemsiyorum. İlköğretimde çocuklarımıza kazandırılan alışkanlıklar hayatları boyunca öylesine yerleşik olacaklardır ki; yanlış öğrendiklerini ne bir ortaöğretim ne de bir yüksek öğretimin düzeltebilmesi mümkün değildir. Çocuklarımızın, ülkemizin ve hatta dünyanın geleceğinin şekillenmesinde hayati bir öneme sahip bu kritik dönemi yönetip, yönlendirmek ve şekillendirmekle görevli sevgili öğretmenlerimizin görevlerinin çok ağır olduğunun farkındayız, kendilerine sonuna kadar güveniyoruz. Velilerimiz; bu süreçte öğretmenlerimizin bu görevlerinde kendilerine azami düzeyde yardımcı olmanız çok önemlidir. Lütfen öğretmenlerimizin fikirlerini, tavsiyelerini ve hatta ödevlerini önemseyelim. Bu pırlantaları en iyi şekilde işleyebilmeleri için kendilerine yardımcı olalım. Ben de şahsım, eğitimi olmazsa olmazlar arasına almış biri olarak imkanlarımızı en üst düzeyde zorlayarak üzerime düşen her türlü görevde öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın yanında olacağımı belirtmek isterim. ve sevgili çocuklar, başarının yolunun çok çalışmaktan geçtiğini lütfen unutmayın. Sizlere güveniyor, sizleri çok seviyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Üçgüllük İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Şentürk, katkılarından dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya plaketle teşekkür etti.

Öğrencilerin okudukları şiir ve kompozisyonların ardından çalan ilk ders ziliyle öğrenciler ders başı yaptı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şentürk Üçgüllük Arsuz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title