Haberler

Başkan Çoban Çalışmalarını Anlattı

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi tarafından ilçede başlatılan sıcak asfalt, bazalt taşı ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat'ta yatırımlarla ilgili ciddi çalışmaların başladığını belirterek, "Öncelikle ilçemizdeki yatırımların önünü açan başta hükümetimize, ardından AK Parti Bitlis milletvekillerimize, milletvekili adaylarımız Vedat Demiröz, Edip Safter Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu'na, Karayolları Bölge Müdürümüz Ahmet Turan Gülşah ile çalışanlarına, katkı ve desteklerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Ahlat'ta ciddi bir yatırım programına başladık. Kısa ve uzun vadeli çalışma programlarımız belli plan ve programlar çerçevesinde devam ediyor. Mevsim itibari ile ilk önce yollarımızı ele aldık. Ağır kış şartları nedeniyle bozulan, tahrip olan ve kullanılamaz halde olan yollarımız için çalışma başlattık. Öncelikle anayollarımız, sanayi sitemiz ve ilk etapta aciliyet gerektiren yerlerde sıcak asfaltlama çalışmasına başladık. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ve ekibine gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemiz Zabıta Amirliği, Fen İşleri ile İmar Müdürlüğümüz teknik personelleri de çalışmaları yerinde takip ediyor. İlçemiz her şeye layık. Bu nedenle bıkmadan, usanmadan, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

"YATIRIMLARIMIZ BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDECEK"

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yatırımların bütün hızıyla devam edeceğini belirterek, "Bu yıl ilçemizdeki yatırımlar bütün hızıyla devam edecek. İlçemizin cazibe merkezi olması yönünde atılan önemli projelerden bir tanesi de Ahlat AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'dir. Bedesteni, sosyal ve kültürel alanlarının yanı sıra kapalı otopark, sinema salonu, düğün salonu, bayan ve erkek hamamları, sauna ile fitness center ilçemizde bir ilk ve özel mimarisiyle bu eser şehirleşme, kentleşme ve kalkınma sürecimize de önemli katkı sunacaktır. Yapımı devam eden Ahlat Belediyesi, AVM Eğlence, Kültür ve Ticaret Merkezi'nde güneş enerji panelleri ile kendi enerjisini kendisinin karşılaması açısından da büyük önem arz ediyor. İlçemizde kullanılamaz hale gelen eski hamam belediyemizce yıkılarak yenisinin yapımına başlandı. Erkizan Mahallesi'nde 200 metrekare üzerinde yapılan hamam, Ahlat taşı ile inşa ediliyor. İki katlı olan hamamın alt katı modern aletlerle donatılan spor salonu olacak, ikinci katında ise Türk hamamı, sauna, dinlenme ve giyinme bölümleri olacak. Ahlat'ta mahallelere kurulan parkların dışında, ilçemizde daha modern daha iyi ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla yeni bir parkın daha yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. İlçemizin sahil mevkiinde, kamping yanında turizme hitap edecek şekilde projelendirilen Ahlat Belediyesi Sahil Parkı 5 bin metrekarelik bir alanı kapsamaktadır. Ahlat Belediyesi Sahil Parkı'nda yürüyüş parkurları, çocuklar için geniş ve modern oyun alanları, yetişkinler için spor aletleri, dinlenme alanları gibi güzel bir proje yürürlüğe girdi. Park tamamlandı. Van Gölü kıyısında olması ve Van Gölü'ne sıfır olması nedeniyle de doğal yüzme parkurları ile piknik alanları mevcuttur" dedi

Başkan Çoban, hizmetlerin plan, proje ve istikrarla devam edeceğini de sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Demiröz Ak Parti Bitlis Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title