Haberler

Başkan Çiftçi'nin Harran Ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran'da devam eden çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çiftçi, beraberinde daire başkanlarıyla birlikte gittiği Harran'da yürütülen çalışmaları inceleyerek, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'dan bilgi aldı.

Harran'ın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirten Çiftçi, ilçenin tarihi dokusunu kesinlikle bozmadan ilçenin gelişimi için mücadele verdiklerini ifade etti.

Harran'ın bilim ve tarih merkezi olduğunu belirten Çiftçi, şunları kaydetti:

"Turizmde Harran'ı nasıl daha da ön plana çıkarırız bunun üzerine yoğunlaşmamız lazım. Büyükşehir Belediyesi olarak Harran'da alt ve üst yapı, kale içi aydınlatma, otogar yapımı, modern semt sahası ve spor kompleksi ile kırsal yerleşim bölgeleri arasındaki ulaşım sorununun çözüme bağlanması gibi çalışmalarımız var. Tüm bunlar bizler için olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Harran halkına hizmet vermek ve onların hayat standardını bir nebze olsun daha da ileriye taşımak bizim görevlerimiz arasında."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özyavuz Şanlıurfa Harran Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title