Haberler

Başkan Çetin, Sosyal ve Kültürel Belediyeciliği Anlattı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ensar Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Ensar Buluşmaları” programında sosyal ve kültürel belediyeciliği anlattı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ensar Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen "Ensar Buluşmaları" programında sosyal ve kültürel belediyeciliği anlattı.

Çok sayıda siyasetçi ve bürokratın katıldığı Ensar Buluşmaları programında, Pursaklar Belediyesi'nin hayata geçirdiği özgün projeler ile sosyal ve kültürel belediyecilik konusu ele alındı. Yaklaşık bir saat konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Türkiye'de ilk defa Pursaklar'da hayata geçen Nezaket Okulları, Dede Torun Evleri, Dedeler Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakası, Uluslararası Şehircilik Çalıştayları, Selçuklu ve Türk mimarisiyle tasarlanan hizmet binaları gibi çok sayıda özgün projeyi anlattı. Çetin, "Bugün burada özgünlüğü, farklılığı, geleneksel mimariyi, değer odaklı hizmet anlayışını konuşuyoruz. Bizler Pursaklar Belediyesi olarak milli ve manevi değerleri yaşatan, şehir kültürünü oluşturan ve şehre bir kimlik kazandıran projeler hayata geçirdik. Pursaklar bu tür projelerle Tebessüm Şehri haline geldi. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin yaygınlaştırılması şehirlerimiz için zarurettir. Bizler her zaman şunu söylüyoruz 'Taklit eden değil taklit edilen belediyeyiz' bu şekilde hizmete devam edeceğiz" dedi.

Sinevizyon eşliğinde gerçekleşen konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Programa katılanların sorularını da cevaplayan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ilçedeki özgün projelerin Türkiye'nin değişik yerlerindeki diğer belediyeler tarafından da taklit edildiğini açıkladı.

Programın sonunda Ensar Vakfı Ankara Şubesi tarafından Başkan Çetin'e teşekkür plaketi takdim edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title