Haberler

Başkan Selçuk Çetin, Saray Merkez Camii Temelini Attı

Güncelleme:

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Saray Mahallesindeki Merkez Camiinin temel atma törenine katıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Saray Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nin temel atma törenine katıldı.

Pursaklar Saray Mahallesi'nde yapımına başlanan Merkez Camii'nin temeli dualar eşliğinde atıldı. Temel atma törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftüsü Cemal Çıkrık, AK Parti Milletvekili Adayları Bülent Yağmur, Selim Cerrah, Ayhan Yılmaz, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Saray Merkez Camii Yaptırma Derneği Başkanı Ferhat Aksoy, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Burada hayırlı bir iş için topladık. Hayra sebep olan da hayrı yapan gibidir. Birlikten rahmet doğar, ayrılıktan ise azap. Bu güzel işlerin de tamamlanarak içerisinde ibadet yapmayı Rabbim nasip etsin. Saray'da güzel meydan oluşuyor. Bir tarafta cami, bir tarafta kültür merkezi, bir tarafta saat kulesi diğer tarafta ise park bulunuyor. Saray'ın çehresi değişti" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çetin ve beraberindeki protokol üyeleri temel atmak için butona bastı. Törene katılanlara dernek tarafından yemek ikram edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Yağmur Selçuk Çetin Pursaklar Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title