Haberler

Başkan Çetin Esnafın Taleplerini Dinledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederek, hemşehrilerinin taleplerini dinledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederek, hemşehrilerinin taleplerini dinledi.

Düzenli olarak bilgilendirme toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, programına esnaf toplantıları ile devam etti. Pursaklar Asvera'da düzenlenen istişare toplantısına Başkan Çetin ile AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri ve esnaf katıldı. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Çetin, ihtiyaçların kısa sürede karşılanması için çözüm önerileri sundu. Pursaklar esnafının her zaman yanında olduklarını vurgulayan Çetin, "Pursaklar'da yeni projelerimizin temellerini attık. Bir kısmı tamamlanma aşamasına geldi. İlçemizin bütün eksiklerini giderdik. Yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Her zaman esnafımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugün ilçe başkanımız da bizlerle birlikte. Belediye olarak, siyasetçiler olarak üzerimize düşen ne varsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü Pursaklar'ı hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

Toplantıda konuşan esnaf ise Pursaklar'da yapılan çalışmalar ve yatırımların önemli olduğunu belirterek, Başkan Çetin'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Çetin Pursaklar AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title