Haberler

Başkan Çetin'e Öğretmenler Günü Sürprizi

Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü Özel programında, 25 yıl önce aynı okulda öğretmenlik yapan Başkan Çetin ve arkadaşlarının buluşması duygu dolu anlara sahne oldu.

Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü Özel programında, 25 yıl önce aynı okulda öğretmenlik yapan Başkan Çetin ve arkadaşlarının buluşması duygu dolu anlara sahne oldu.

Eski bir öğretmen olan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e jest yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, düzenlediği programda eski dostları bir araya getirdi. Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü Özel programına Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Osman Kayaer, Seyit Mehmet Gümüş, belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

1986'da öğretmenliğe başlayan Başkan Çetin'in o günlere ait fotoğraflarından oluşan slaytla başlayan program, Pursaklar Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu'nun konseri ile devam etti. Gecede konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Her biri anne ve baba olmuş öğretmen ve öğrenci kardeşlerimizi bir arada görmek beni çok mutlu etti. Rabbim'in ilk emri 'oku'dur. Okuyan kişi cehaletten kurtulur, örnek olur, rehber olur. Bu nedenle ya okuyan olacaksınız ya da okutan. Bütün öğretenlerimizin günü kutlu olsun" dedi. Belediyenin eğitim hizmetlerini de anlatan Başkan Çetin, Nezaket Okullarının Türkiye projesi olduğunun altını çizerek "Derdimiz vatanına milletine, dinine diyanetine bağlı nesiller yetiştirmektir" diye konuştu. Başkan Çetin'in ardından kürsüye çıkan Kaymakam İhsan Kara da Pursaklar'daki birlik ve beraberliğin kendisini mutlu ettiğini belirterek "Pursaklar'ın kendine ait karakteri var. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Ben de Sayın Başkan gibi Nezaket Okulları projesinin Türkiye genelinde uygulanabileceğini düşünüyorum" dedi.

BAŞKANLARIN DÜETİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Konuşmaların ardından Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı Mustafa Özcan şefliğinde sahne alan Pursaklar Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu seslendirdiği yörelere ait türkülerle unutulmaz anlar yaşattı. Gecede Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de Sanatçı Mustafa Özcan ile türkü söyleyip düet yaptı. Programın sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü temsilen Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e çini vazo takdim etti. Selçuk Çetin de geceye katılan öğretmenlere çiçek ve hediye verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin İhsan Kara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title