Haberler

Başkan Çetin: "16 Nisan Büyük Fırsattır"

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yoğun mesai temposuna devam ederek ilçedeki derneklerle bir araya gelip Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yoğun mesai temposuna devam ederek ilçedeki derneklerle bir araya gelip Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı.

Bulunduğu her platformda 16 Nisan referandumu için 'evet' desteği isteyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin derneklerle bir araya gelerek "16 Nisan'daki referandum ile güçlü ve büyük Türkiye'nin önü açılacak inşallah" değerlendirmesinde bulundu. Çankırı Ayseki Köyü Derneği'nde hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Çetin, 16 Nisan için 'evet' desteği istedi. Pursaklar'ın gelişimine hemşerilerinin her zaman destek verdiğini hatırlatan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, referandum hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Güçlü Türkiye Güçlü Pursaklar için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, referandumda çıkacak olan güçlü 'evet'in Türkiye'yi, Pursaklar'ı daha ileri götüreceğini kaydetti. 16 Nisan'ın bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Çetin, "Sistem değişikliği kişiler için değil Türkiye içindir. İnanıyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha güçlü Türkiye daha güçlü Pursaklar'ı birlikte inşa edeceğiz. İnanıyorum kiPursaklar 16 Nisan'da gerekeni yapıp en güçlü 'evet' desteğini verecektir" diye konuştu. Referandum turlarında Başkan Çetin'e Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Çetin Pursaklar Çankırı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title