Haberler

Başkan Çerçioğlu'ndan Esnafa Destek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine’de esnafların başlattığı kampanyaya destek verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine'de esnafların başlattığı kampanyaya destek verdi.

Her zaman esnafın yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediyesi ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın "Çine'den alışveriş yapan kazanıyor" kampanyasına destek oldu. Başkan Çerçioğlu, büyük ödülün kendisine çıkması halinde ise ödülü Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne bağışlayacağını belirtti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ile birlikte Çine Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Çerçioğlu, bir alışveriş mağazasından kampanyaya destek olmak için alışveriş yaptı. Alışveriş sepetini kendi elleriyle dolduran Başkan Çerçioğlu, alışverişin ardından kampanya listesine kaydını yaptırarak çekiliş biletini aldı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kampanya sonunda noter huzurunda yapılacak olan çekilişte büyük ödül olan arabanın kendisine çıkması halinde ödülü Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne bağışlayacağını belirtti. Kampanyayı gerçekleştiren Çine Esnaf Sanatkarlar Odası ve Çine Belediyesi'ni tebrik eden Başkan Çerçioğlu, "Esnafı destekleyen böylesine önemli bir kampanya başlattığı için emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu kampanyaya destek olmak için bugün Çine'ye geldim.Esnafa destek olmak için alışverişimizi yaptık, çekiliş sonunda ödülün bana çıkması halinde çıkan ödülü Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne bağışlayacağım" dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar kampanyaya destek olan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Dinçer, "Kampanyaya katılan 45 esnaftan bir gün içerisinde toplam 100 liralık alışveriş yapan vatandaşlar, ilçenin belirli noktalarında kurulacak olan kampanya noktalarına fişlerini götürerek çekiliş biletine sahip olacak. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte çeşitli hediyeler kazanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na her zaman esnafın yanında olduğu ve kampanyaya destek verdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Salih Dinçer Özlem Çerçioğlu Aydın Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title