Haberler

Başkan Çerçioğlu, Germencik İftarında Vatandaşla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik’te kurulan iftar sofrasına katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik'te kurulan iftar sofrasına katıldı.

Ramazan ayında il genelinde kurulan iftar sofralarına büyük ilgi gösteren Aydın halkı Germencik'te de uzun kuyruklar oluşturdu. Germencik halkının yoğun ilgisi ile iftar sofrasına gelen Başkan Çerçioğlu kendisine gösterilen ilgi nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Başkan Çerçioğlu, kendi elleriyle vatandaşlara yemek dağıttı, iftar yemeğini Germencik halkıyla birlikte yedi.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşıp "Hayırlı Ramazanlar" dileyen Başkan Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde her gün yaklaşık 15 bin kişiye iftar yemeği vermekteyiz. Birlik ve beraberliğimizin sembolü iftar sofralarında tüm halkımızı iftar açmaya davet ediyoruz. Bana gösterilen ilgiden dolayı Germencik halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çerçioğlu'nun iftar sofralarına konuk olmasından dolayı mutluluklarını dile getiren Germencikliler, "Büyükşehir Belediye Başkanımızla iftarımızı açmaktan dolayı çok mutlu olduk. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler ve il genelinde kurduğu iftar sofrası uygulamasından çok memnunuz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Germencik Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title