Haberler

Başkan Çerçioğlu, Didim ve Söke'de Halka Hitap Etti

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Didim, Akbük ve Söke’de düzenlenen mitinglerde vatandaşa hitap etti.

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Didim, Akbük ve Söke'de düzenlenen mitinglerde vatandaşa hitap etti.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Deniz Atabay ile coşkulu kalabalığın karşıladığı Başkan Çerçioğlu otobüs ile Didim halkını selamlayarak miting alanına geldi.

"Didim seninle gurur duyuyor" sözleriyle karşılanan Başkan Çerçioğlu Didim halkına seslenerek, "Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Didim'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Daha çağdaş daha modern bir Didim kenti yaratacağız. El ele sizlerle birlikte bunu başaracağız. Aydın'da az zamanda çok iş yaptık. Verdiğim her sözü yerine getirdim. Aydın'ın altın çağını yaşattık. Didim dünyaya açılan penceremiz olmasına rağmen bir çok eksiği var. Alt yapıdan şehir içi trafiğine kadar bir çok eksiği var, biz bu sorunları biliyoruz. İki yıldır projeleri çok iyi şekilde çalıştık" dedi.

Didim'e yönelik projelerini paylaşan Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. Aydın'ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın altın çağını yaşıyor. Didim'de altın çağını yaşayacak" diye konuştu.

"SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN DE ASLA TAVİZ VERMİYORUZ"

Didim'in ardından Söke'ye geçen Başkan Çerçioğlu'nu çok sayıda vatandaş karşıladı. Söke meydanından miting alanına Söke CHP Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran ve partililer ile ile birlikte gelen Başkan Çerçioğlu havai fişek ve konfetilerle karşılandı. Alkışlar eşliğinde vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu, "Sosyal belediyecilikten de asla taviz vermiyoruz. Benim tek amacım Aydın halkına hizmet etmek ve Aydın ekonomisini üst noktaya getirmek. Aydın'da hiç bir çocuk aç yatağa girmez, soğukta üşümez. Vatandaşlarımızı namerde muhtaç etmedim, etmeyeceğim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Didim Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title