Haberler

Başkan Çerçi, Yaşlı Vatandaşların Duasını Aldı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, iftar programı öncesi 78 yaşındaki Yıldız Kılıç ve 98 yaşındaki Gülcan Sarıka’yı evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, iftar programı öncesi 78 yaşındaki Yıldız Kılıç ve 98 yaşındaki Gülcan Sarıka'yı evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı.

Ramazan ayı dolayısıyla her gün bir başka mahallede vatandaşlarla birlikte iftarını açan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, iftar saati öncesi ve sonrasında ev ziyaretlerini de sürdürüyor. Başkan Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte 78 yaşındaki Yıldız Kılıç ve 98 yaşındaki Gülcan Sarıka'yı Lalapaşa Mahallesi'nde ikamet ettiği evinde ziyaret etti. Başkan Çerçi'ye ziyaretler sırasında Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak ve Yunusemre Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir de eşlik etti. Başkan Çerçi, 78 yaşındaki yürüme engelli Yıldız Kılıç'a bir isteğinin olup olmadığını sordu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldız nine ise herhangi bir isteğinin olmadığını belirterek, Başkan Çerçi'ye hayır duasında bulundu. Başkan Çerçi ve eşi Melek Çerçi'nin ikinci durağı 98 yaşındaki Gülcan Sarıka oldu. Gülcan nine ve ailesinin sorunlarını dinleyen Başkan Çerçi, sorunların çözümü noktasında yardımcı olacağını söyledi. Kendilerini ziyarete gelen Başkan Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi'ye teşekkür eden Gülcan nine de Başkan Çerçi'ye dua etti. Ev ziyaretlerinin üçüncü durağı ise Güner Özelcici'nin evi oldu. Hasta olan Güner Özelcici'yi 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Başkan Çerçi, ev ziyaretlerini Metin Karataş adlı vatandaşı ziyaret ederek tamamladı. Ziyaretler sırasında çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çerçi, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Lalapaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title