Haberler

Başkan Çerçi Mahallenin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cuma namazını İvaz Paşa Cami’nde kıldıktan sonra vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cuma namazını İvaz Paşa Cami'nde kıldıktan sonra vatandaşlar ile bir araya geldi. Cami cemaati ve Mutlu Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Çerçi, sorunları yerinde inceleyerek eksikliklerin giderileceğini, gereken çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Cuma namazını belediyenin logosundaki figürler arasında yer alan İvaz Paşa Camii'nde kıldı. Namazın ardından cami cemaati Çerçi'ye caminin iç ve dış mekanında eksikliklerin olduğunu dile getirdi. Çerçi ise sorunları not alıp eksikliklerin giderileceğini söyledi.

Başkan Çerçi ardından Mutlu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleyi gezip vatandaşların sorunlarını dinleyen Çerçi, sorunları yerinde inceleyerek gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

Gördüğü vatandaşların yanına gidip, durumlarını soran Çerçi, "Benden var mı bir isteğiniz?" diye sordu. Çerçi, mahalle esnafına hayırlı işler diledikten sonra bir kahvede oturarak vatandaşlar ile sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title