Haberler

Başkan Çerçi'den Anneler Günü Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bizim inancımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden birisidir. Baş tacı ettiğimiz annelerimiz iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bir milleti yetiştiren ailenin en önemli unsuru annedir. İslam dinimiz anneye o kadar çok önem vermiştir ki bu önemi de sevgililer sevgilisi peygamberimiz Hz.Muhammet (S.A.V.) 'Cennet annelerin ayağı altındadır.' buyurarak, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Böyle değerli olan annelerimizi anmayı sadece bir günle sınırlı tutmak elbette mümkün değildir. Bizim için her gün anneler günüdür. Bizler bunu böyle biliyor annelerimize de böyle değer veriyoruz. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz."

"ANNELER AİLE HAYATININ BİRLEŞTİRİCİ UNSURUDUR"

Annelerin, aile hayatının birleştirici unsuru, aşkın, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğunu dile getiren Başkan Çerçi mesajını şöyle tamamladı: "Yüreğinde anne sevgisi taşıyan biri olarak, sevgili annelerimizin anneler gününü kutluyor, hayata gözlerini yummuş tüm annelerimizi de rahmetle, minnetle yad ediyorum. Aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerimizin acısını kendi acımız olarak görüyor hepsine sabır diliyorum. Bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutluyor, hürmetle ellerinden öpüyorum. Başımızın tacı olan annelerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title