Haberler

Başkan Mehmet Çerçi, Cumhurbaşkanından Selam Getirdi

Güncelleme:

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Güzelyurt Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla ile bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Güzelyurt Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla ile bir araya geldi. Önceki gün Cumhurbaşkanı'nın davetlisi olarak Ankara'ya giden Başkan Çerçi vatandaşlara seslenerek, "Kayapınar Mahallemizdeki programa Cumhurbaşkanımızın davetlisi olarak Ankara'ya gittiğim için katılamadım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hepinize selam getirdim" dedi.

Yunusemre Belediyesi'nin iftar sofrası Güzelyurt Mahallesinde kuruldu. TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, daire müdürleri, meclis üyeleri, Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÇERÇİ, GÜZELYURT MAHALLESİNDE İFTAR AÇTI

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her gün Yunusemre ilçesinin değişik mahallelerinde özellikle çocuklara eski ramazan etkinliklerini yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizler mütevazi bütçeler ile her gün halkımızın içerisindeyiz. Her vatandaşımızın merkeze gitme imkanı yok. Bu yüzden bizler her gün bir mahalleye gidiyoruz. Vatandaşlarımız iftar programlarımıza yoğun katkı sağlıyor. Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında firmalarda zaman zaman sponsorluk yapıyorlar. Bugünde Mestan Amiroğlu kardeşimiz bu yemeğin vatandaşlarımıza sunulmasında bizlere destek oldular. Allah onlardan razı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her gün bir yerde iftar programında vatandaşlarımız ile buluşuyorduk. Sadece dün yapılan iftar programına Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar programına davetli olduğum için katılamadım. Cumhurbaşkanımıza Manisa'da oturan vatandaşlarımızın selamını ilettim. Kendisi de Manisalı kardeşlerimize selamlarımızı iletin dedi. Bizler bu programlarımızı yapmaya devam ederek halkımızın ayağına gitmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin" şeklinde konuştu.

TOKİ İlköğretim Okul Müdürü Gürsel Saka ise TOKİ İlköğretim Okulu'na gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çerçi'ye çiçek takdim etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, iftar programı kapsamında semazen, Hacivat-Karagöz ve Tasavvuf Musikisi Ekibi gösterisi yer aldı. Çocuklar, kukla gösterisi, yüz boyama, çubuklu balon ve palyaço ile doyasıya eğlenirken, programda ayrıca şerbet, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Güzelyurt Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title