Haberler

Başkan Çerçi Basın Bayramı'nı Kutladı

24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, basının toplum için önemine dikkat çekerek, "Türk basını ilkeli ve objektif duruşunu 15 Temmuz gecesi göstermiştir" dedi.

24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, basının toplum için önemine dikkat çekerek, "Türk basını ilkeli ve objektif duruşunu 15 Temmuz gecesi göstermiştir" dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk basınında sansürün kaldırılışının 108. yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda basının toplumun gözü ve kulağı olduğuna vurgu yaptı. Türk basınının FETÖ mensuplarınca yapılmak istenen darbe girişiminde takdire şayan bir tutum sergilediğini dile getiren Başkan Çerçi, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Basın, kamu yönetimiyle vatandaşlarımız arasında önemli bir görev ifa etmektedir. Türk basını, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Bunun en iyi örneği bir takım devlet haini tarafından 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişiminde gösterilmiş; Türk basını bu önemli gecede üzerine düşeni yapmış, kamuoyunu doğru bilgilendirmiştir. Bu konuda duyarlı davranan, onurlu bir duruş sergileyen gazetecilerimizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bu zor görevi mesai mevhumu gözetmeksizin yapan, toplumu bilgilendirirken ilkeli, objektif ve tarafsız bir anlayışla hareket eden tüm gazetecilerimizin Basın Bayramı'nı kutluyor; yarınların ülkemiz için güzellikler getirmesini temenni ediyorum" - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title