Haberler

Başkan, Çenesuyu Tesislerinde İnceleme Yaptı

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'la Çenesuyu tesislerinde inceleme yaptı.

Derince Belediyesi'nin önemli iştiraklerinden birisi olan Çenesuyu markasının üretim fabrikasında inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tesislerin yakın zamanda yeni yatırımla üretim kapasitesinin artmasından memnuniyet duyuyorum. Kentimizin değerli bir markasının yeni bir yapılanma içerisinde olması beni memnun etti" dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu'na üretim hakkında teknik bilgi verildi.

ÜRETİM 4 KAT ARTACAK

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, üretim tesisleri ve yapılacak kapasite artırımı hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Bulut, "Çenesuyu'nun mevcut tesisinde halen 20 saatte 256 bin adet 0.50 litrelik pet şişe ve 033. litrelik bardak dolumu yapılıyor. Yeni makinenin hizmete alınması ile 20 saatlik zaman dilimindeki üretim miktarı 4 kat artarak 880 bin adete çıkacak" dedi. Bulut ayrıca, "Yeni makinelerde üretimde yüzde 45 elektrik, yüzde 30 su tasarrufu sağlayacağız" diye konuştu.

KAPASİTE BÜYÜYECEK

Çenesuyu tesislerinin 2000 metrekarelik yapı içerisinde üretim çalışmaları sürdürülen fabrikanın kapasitesi de 4000 metrekareye çıkacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çenesuyu markasının büyümesi hem kentimizde hem de kurumumuza fayda sağlayacaktır. Bu yatırım kararını alan Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut başta olmak üzere bütün çalışanları kutlarım" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ali Haydar Bulut Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

dünyanın taşları dökülüyor:

yeraltı suları bir taraftan kaybolurken çene suyu kapasite artırıyor. . . . . . bu değirmenin suyu nereden böyle. . . . . . . sağlık bakanlığı. . . . . . çevre koruma. . . . . burda böyle bir kaynak olması mümkün değil. . . . . . . . . . bu bir ihbardır. . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title