Haberler

Başkan Çelikcan'dan Çırak'a Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte 4. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak'ı ziyaret etti.

Çırak ve yeni yönetime başarılar dileyen Çelikcan Çukurova ilçesinin Adana'nın merkezdeki üç büyük ilçeden biri olması açısında önemli olduğunu vurguladı. Çukurova teşkilatının gayreti ile 2015 seçimlerinde güzel bir sonuç alacaklarına inandığını belirten Çelikcan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 2019'da da zafere ulaşacaklarını söyledi. Başkan Çelikcan ayrıca Çukurova teşkilatına yaklaşık 6 yıllık süreçte Yüreğir'e yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ramazan Çırak ise Yüreğir'in artık bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Çırak, Yüreğir'e, yaptığı hizmetlerden ve ziyaretlerinden dolayı Başkan Çelikcan'a teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Ak Parti Çukurova Yüreğir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title