Haberler

Başkan Çelikbilek'ten, Başhekim Erdoğdu'ya Ziyaret

Güncelleme:

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Devlet Hastanesi Yöneticisi Süleyman Erdoğdu'ya iade-i ziyarette bulunarak, görevinde başarılar diledi.


Devlet Hastanesi Yöneticisi Süleyman Erdoğdu'yu makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hastaneyle ilgili bilgi de aldı.

Ziyarette Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e yardımcıları Hanefi Dilmaç, Salih Elmas ve Salim Öztürk de eşlik etti.

Başkan Çelikbilek'i kapıda karşılayan Op. Dr. Süleyman Erdoğdu, konuklarını makam odasında ağırladı. Dr. Erdoğdu, hastanenin durumuyla ilgili Başkan Çelikbilek'i bilgilendirerek, ambulans sorunundan söz etti. Başkan Çelikbilek de sorununun Beykoz Belediyesi kanalıyla çözülmesi için talimat verdi. Başkan Çelikbilek, Beykoz Devlet Hastanesi'nin kullanımına bir ambulans temin edebileceklerini söyledi.

Ziyarette Beykoz Devlet Hastanesi personeli olduğu dönemleri anlatan Başkan Çelikbilek, ambar memuru olarak çalıştığını ve bir dönem sendikal faaliyetlerde de bulunduklarını anlattı.

Beykoz Belediyesi'nin sağlık alanında yaptığı çalışmalardan da bahseden Başkan Çelikbilek, ilçemizdeki Aile Sağlığı Merkezleri'nin yapımına katkı sunduklarını, Belediye bünyesinde 4 psikologun görev yaptığını ve Gezici Sağlık Otobüsü ile de mahallelerde önleyici sağlık hizmeti verdiklerini belirtti.

Ziyarette ayrıca, mülkiyeti Beykoz Belediyesi'ne ait olan Tokatköy Toplum Sağlığı Merkezi'nin de yerinin değiştirilmesi kararı alındı. Beykoz Devlet Hastanesi'nin tespit edeceği yeni yere taşınacağı söylenen Toplum Sağlığı Merkezi'nin daha aktif hizmet vermesi hedefleniyor. Dr. Süleyman Erdoğdu, sağlık alanında Beykoz Belediyesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Beykoz'un sağlık sorunlarının çözümüne yönelik her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizen Başkan Çelikbilek, Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile mesai arkadaşlığımız var. Beykoz halkı adına kendilerine her türlü ricada bulunabiliriz diye konuştu.

Başkan Çelikbilek, ziyaret sonunda Beykoz Devlet Hastanesi'nin tadilatta olan bölümlerinde incelemelerde bulundu. Yönetici Erdoğdu, artık hastanede üç kişilik oda kalmadığını, birçok odanın tek kişilik ya da çift kişilik olmak üzere banyolu ve tuvaletli olarak yeniden düzenlendiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salih Elmas Beykoz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title