Haberler

Başkan Çelik'ten Zabıtaya Ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Zabıta Memuru Mustafa Ülker’i başarılı çalışmaları nedeniyle ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Zabıta Memuru Mustafa Ülker'i başarılı çalışmaları nedeniyle ödüllendirdi. Başkan Çelik, başarılı personelin şevkini artıracak olan bu tür taltiflerin devam edeceğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Zabıta Müdürü Mustafa Kayacık ve Zabıta Memuru Mustafa Ülker'i kabul etti. Zabıta Memuru Mustafa Ülker'i başarılı çalışmasından dolayı cumhuriyet altını ile ödüllendiren Başkan Çelik, "Yapılan bir iş olumsuzsa cezasız kalmamalı; ama olumlu bir işse, vatana, millete, belediyeye, çalışılan kuruma faydalı ise mutlaka taltif edilmeli. Personelimizi sembolik bir hediye ile ödüllendirdik. İnşallah bundan sonra da başarıyla çalışmaya devam edersiniz. Diğer personelimize de bu tür taltifler örnek teşkil eder. Bundan sonra da fedakarlıkla ve üstün gayretle çalışan arkadaşları taltif edeceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ülker Mustafa Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title