Haberler

Başkan Çelik'ten Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Tokat’ı bir adım daha ileriye götürmek için sivil toplum kuruluşlarının da fikrini alarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Tokat'ı bir adım daha ileriye götürmek için sivil toplum kuruluşlarının da fikrini alarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ve Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Ayhan Yıldırım'ı ziyaret etti. Başkan Çelik, Yeşilyurt ilçesinde seçimleri yeniden alarak 12'de 12 hedeflerini tamamladıklarını hatırlatarak, "Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler için siz STK başkanlarımızın fikirleri çok önemlidir. Sizlerinde fikirlerini alarak Tokat'ı bir adım daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başkan Aydoğan ise sivil toplum örgütleri olarak şehrin her probleminde bir arada olabilmeyi arzu ettiklerini belirterek, "Bu manada da dertlerimizi ileteceğimiz aracısız bir arkadaşımız olarak görüyoruz. Esnaf ve sanatkarımızın problemlerini sizlere zaman zaman iletiyoruz ve bundan sonrada ileteceğiz. Ben sizlere nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Yıldırım'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Aydoğan ayhan yıldırım Ak Parti Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title