Haberler

Başkan Çelik'ten Şampiyona Ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kayserili sporcu Mercan Yıldırımer'i altınla ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kayserili sporcu Mercan Yıldırımer'i altınla ödüllendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İrlanda'da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda Türkiye'yi temsil ederek şampiyon olan Mertcan Yıldırımer, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Faruk Hasetçi ile Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Dünya şampiyonu sporcuyu cumhuriyet altını ile ödüllendiren Çelik, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ulusal ve uluslararası alanda kazanılan başarıların kente değer kattığını dile getiren Çelik, "İnşallah gençlerimiz ulusal ve uluslararası platformlarda şehrimizin adını daha fazla duyuracaklar. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Faruk Hasetçi de Başkan Mustafa Çelik'e destekleri nedeniyle teşekkür ederek, "Allah razı olsun, bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Her zaman sizi yanımızda hissediyoruz." diye konuştu.

Öte yandan, Gaziantep'te yapılan Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda yaş gruplarında takım halinde birinci olan Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin kız ve erkek sporcuları da, kazandıkları kupaları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hediye etti.

Mustafa Çelik de genç sporcuları başarıları nedeniyle kutlayarak, "diğer branşlardan da bu başarıyı bekliyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title