Haberler

Başkan Çelik'ten, Müsiad'a Teşekkür Plaketi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ramazan ayı boyunca iftar yemeği programlarına destek veren işadamlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ramazan ayı boyunca iftar yemeği programlarına destek veren işadamlarına teşekkür plaketi takdim etti. MÜSİAD'ın katkılarıyla binlerce vatandaşın aynı iftar sofrasında bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Çelik, "İnsanlarımızın en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Hayırsever işadamlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler Belediyesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi üyelerinin katkılarıyla ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği organize etti. Binlerce vatandaş 30 gün boyunca orucunu Şehzadeler'in iftar sofrasında açtı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iftar organizasyonlarına destek veren tüm işadamlarına teşekkür etmek amacıyla Anemon Otel'de kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya kurumsal olarak destek veren Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin ve dernek ile mahallelerde düzenlenen iftarlara katkıda bulunan hayırsever işadamı Hüseyin Genç katıldı.

Başkan Çelik'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik seçildiği günden itibaren halkımızla hep iç içe. Başkanımızı takdirle izliyoruz ve destekliyoruz. Çok güzel bir ramazan ayı geçirdik. Şehzadeler Belediyemizin ev sahipliğinde, MÜSİAD Manisa Şubemizin organizasyonluğunda ramazan ayı boyunca iftar programları düzenledik. Destek veren tüm hayırsever arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gücümüzün yettiği sürece bundan sonra da bu tür organizasyonlarda yer almak istiyoruz. Belediyemize de her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

"İNSANLARIMIZIN EN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR"

İşadamlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Ticarette elde ettiğimiz karımızı hayır yolunda kullanacağız, insanlarımıza faydalı olacağız diyen değerli hayırseverlerle bir arada olmak bizim için bir şereftir. Şehzadeler Belediyesi hepinizin bildiği gibi yeni bir belediye. Kısıtlı imkanlarımızla ramazanın ruhuna uygun bir çok etkinlik düzenledik. 30 gün boyunca 450-500 kişiye iftar yemeği verdik ve gecede hem çocuklara hem de büyüklere yönelik etkinlikler düzenledik. Çok olumlu geri dönüşleri oldu. Hedefimiz bundan sonraki yıllarda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen hemşehrilerimizi burada görebilmek. Bunun için en güzel ramazan organizasyonlarını yapacağız. Bu yıl ki ramazan ayında hayırseverlerimizin desteği bizleri çok mutlu etti. MÜSİAD üyesi işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Kendileri de sosyal dayanışmayı en güzel şekilde sergilemişlerdir. Ayrıca kurumsal olarak pazarcılar odamız destek verdi. Çok değerli hayırsever işadamımız Hüseyin Genç de mahallelerde verdiğimiz iftar organizasyonlarında desteklerini esirgemedi. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MÜSİAD TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ"

MÜSİAD'ı önemsediklerini ifade eden Başkan Çelik, "Biz MÜSİAD'ı seviyoruz ve önemsiyoruz. Yeni Türkiye adına da önemli bir görev ifa eden sivil toplum örgütü olarak görüyoruz. Kurulduğu günden bugüne kadar hakkın, adaletin savunucusu olmuştur. Yasaklara baskılara karşı bir duruş sergilemiştir. MÜSİAD İslam coğrafyasına duyarsız kalmamıştır. Mazlumlara, mağdurlara sahip çıkabilmek için gerekli çalışmaları sürdürmüştür. Yeryüzünün dört bir köşesinde nerede bir yanlış varsa ona dur diyebilen bir kuruluştur. MÜSİAD dünden beri hukukun adaletin hüküm sürmesi için mücadele veren bir kuruluştur. MÜSİAD, AK Parti iktidarları döneminde yeni Türkiye adına da üzerine düşen görevleri de bir bir yerine getirmiştir. Bu nedenle MÜSİAD bizim için çok önemlidir" dedi. Başkan Çelik konuşmasının ardından katkıda bulunan tüm hayırsever işadamlarına plaketlerini takdim etti.

Katkı sağlayanlar; Halim Şener, Abdullah Tekin, Nesip Kalkan, Özkan Hoppaoğlu, Lütfi Binicioğlu, Abdülcabbar Kara, Bilgin Arpacık, Mustafa Akgül, Ömer Günhan, Serhat Çetin, Mustafa Yıldır, Ali Tekeli, Zafer Ata, Metin Özüretmen, Nihat Batu, Mehmet Reşit Ürper, Ahmet Öztürk, Göksel Sertel, Halil Çınar, Mehmet Bıçakçı, Bekir Kılınç, Ahmet Sofuoğlu, Burhan Yolcu, Mustafa Songur, Hüseyin Genç, Serdar Sevim, Veli Doğdu, Fatih Demir, Hüdayi Soğukoğlu, Hamdi Bulak, İbrahim Katıöz, Mustafa Coşar, Mehmet Ali Ok, Serdar Özdamlı, Mustafa Ali Çipiloğlu, Ulus Kotluca, Akın Gezgin. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Hüseyin Genç Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title