Haberler

Başkan Çelik Şehri Dinliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin geleceği için şehirde yaşayan her kesimin görüşlerini almak üzere başlattığı yuvarlak masa toplantılarına mimar-mühendis odaları ile devam etti. Başkan Çelik, dördüncüsünü yaptığı toplantıda mimar ve mühendislerin şehirle ilgili görüş ve önerilerini aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in başlattığı Yuvarlak Masa Toplantılarının dördüncüsüne, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Meteoroloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Orman Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanları ya da İl Temsilcileri katıldı. Başkan Çelik, toplantının başında Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan ve yapılmakta olan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Yuvarlak Masa Toplantılarının amacına da değinen Başkan Çelik, şehrin geleceğini planlarken herkesin görüşlerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Başkan Çelik şöyle konuştu: "Bu kentte yaşayan herkesin ve her kesimin söyleyeceklerini dikkate almalıyız. Bu maksatla yuvarlak masa toplantılarını düzenliyoruz. Herkesin aklına ihtiyacımız var. Bizim belediyecilik kültürümüzde istişare bulunuyor. Bizim tarzımızda her zaman ben yaptım oldu değil ekip çalışması olmuştur. Yuvarlak masa toplantılarında herkesi dinlerken her görüşe de saygı duyuyoruz. Bu toplantılarla katılımcı bir yönetim anlayışı ortaya koyarak şehrin dinamiklerinin görüşünü almak istiyoruz."

Başkan Mustafa Çelik, açıklamalarının ardından mimar ve mühendis odalarının başkan ve temsilcilerinin şehirle ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Üç saati aşkın süren toplantıda tüm katılımcıları tek tek dinleyen Başkan Çelik, dile getirilen konularla ilgili notlar aldı. Toplantının ucu açık olduğunu da hatırlatan Başkan Çelik, Kayseri ile ilgili görüş ve önerisi olanların her zaman bu önerilerini iletebileceklerini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziraat Mühendisleri Odası Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title