Haberler

Başkan Çelik Personelle Bayramlaştı

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görevli personelle bayramlaştı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görevli personelle bayramlaştı.

Atölye ve hizmet binası olmak üzere iki ayrı noktada gerçekleştirilen bayramlaşma programının ilk bölümünde Başkan Çelik'e Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir de eşlik etti. Atölye binasında işçilerle bayramlaşan Başkan Çelik, sakin ve huzurlu bir ramazan ayı geçirdiklerini ve bu huzurun tüm İslam coğrafyasına yayılması temenni ettiklerini belirterek; "İslam Coğrafyasına baktığımız zaman genelinde bir sıkıntı olduğunu görüyoruz. Elhamdülillah ülkemiz, bu anlamda çok daha rahat. Ancak bizim rahat olmamız yetmiyor. Biz rahatız diye buna sevinemeyiz. Ülkemizde yaşanan bu huzur ikliminin tüm İslam coğrafyasına hakim olması için dua edelim. Onlar da bir an önce tüm sıkıntılarından kurtulsunlar" diye konuştu.

Çalışanların huzur ve mutluluğunu da önemsediklerini vurgulayan Başkan Çelik, "Sizin mutluluğunuz ve huzurunuz bizim için oldukça önemli. Sizler mutlu olmalısınız ki, çalıştığınız yerlerde huzur bulasınız. Sizler vatandaşlarla bire bir ilişki içerisinde olan ve belediyemizin vitrini konumundaki kişilersiniz. Bu anlamda bizler de sizlerin mutlu ve huzurlu olmanız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir ise konuşmasında Türkiye'nin huzurlu bir ülke, Kayseri'nin ise huzurlu bir şehir olduğundan bahsederek gerçekleştirilen programdan dolayı Başkan Çelik'e teşekkür etti.

Daha sonra belediye binasına geçen Başkan Çelik, burada çalışan personelle bayramlaştı. Konuşmasında belediyelerin hizmet veren kurumlar olduğunu hatırlatan Başkan Çelik, "Bizler belediyeler olarak halkımıza hizmet için varız. Belediyemizde çalışan bütün personelimiz, ramazanın verdiği zorluğa rağmen halkımıza hizmet etmeye devam ettiler. Bütün personelin dinamik ve güler yüzle görevlerini aksatmadan sürdürdüklerini takip ettim. Hepinize özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Halil Özdemir Kocasinan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title